2. tammikuuta 2011

The Beginning











Kuvia leirikoulusta Kreiksassa syksyllä 2010 !

Joo tajusin tälläin yhtäkkiä, että en ole kertonut mitään itsestäni ! No olin niin innoissani, kun sain vihdoin aloitettua niin ei voi ihan kaikkea muistaa. (kröhöm.. koko blogin pääsasia tai jtn.
No olen siis tänä vuonna 16v täyttävä tyttö. Olen aika tempperamenttinen, huumorintajuinen ja sellainen ihminen joka ei ota elämää liian vakavasti. Tykkään hengailla kaverien kanssa ja tallilla rapsuttelemassa hoitohevostani. Luonteestani vielä sen verran, että täysi yllytyshullu.. Se ei kyllä aina ole mikään hyvä juttu, sillä sen varjolla kaikkea sekoa on tullut tehtyäkin. Mitäs muuta kertoisin itsestäni. No asun ihan perämetsässä. :')

Niin nyt on alkanut viimeinen lukukausi peruskoulussa ja stressiä rupeaa pukkaamaan. Kaikki kyselevät "Minnehän sinä haet nyt keväällä ?". ÖÖH. Nii i siinäpä helvetin hyvä kysymys. No sen verran olen jo päättänyt, että lukioon menen, mutta paikkakunnan pienen pieni lukio ei oikein innosta. Ainoa plussa on, että kaikki kaverit menevät sinne. Amis vaihtoehdon hylkäsin, sillä että en tiedä yhtään mikä minusta tulee "isona". Onneksi tässä on vielä vähän reilu 2 kk päättää !


Nyt tuli taas hirveä ikävä kesää.. Aaaaa. No onneksi tänään näkee pitkästä aikaa yhden rakkaan ihmisen kesältä. Eli mulla tulee nyt varmaan sellainen neljän päivän tauko tähän bloggaukseen, sillä menen Sarrin kanssa tallia tekemään ja siellä ei ole nettiä.
JOTEN VI SES !

1 kommentti:

  1. Tjaa. Jos nyt tuosta pienestä lukiosta voin jotain sanoa niin sen että siellä oppii, muuta hyvää en sitten sillä lailla keksikkää. :D
    Ystävät pysyy, mutta muualta saisi uusia. :)
    Tsemppiä valintoihin!

    nimimerkillä. onneksi se on itsellä ohi.

    -Jabor

    VastaaPoista